Sundhedsminister besøger CoLab Denmark

Forside> Nyheder> Sundhedsminister besøger CoLab Denmark

En minister, en ambassadør og regionsrådsformanden var blandt de mange mennesker, der var med til at sætte Odense på verdenskortet i uge 43 under WHINN

CoLab Denmark og Plug & Play lagde hus til en række prominente besøg i uge 43. Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) besøgte onsdag CoLab Denmark.

CoLab Denmark er førende herhjemme i arbejdet med at invitere virksomheder til at teste deres innovative løsninger der, hvor de skal gøre gavn, nemlig på sygehuse og i kommuner.

Sundhedsminister på besøg

Sophie Løhde blev vist rundt af regionsrådsformand Stephanie Lose (V), efter at de begge tidligere på dagen havde åbnet konferencerne ”Hospital + Innovation” og ”European Telemedicine Conference” i forbindelse med WHINN, Week of Health and INNovation. Det er en vidensfestival om sundhedsinnovation og velfærdsteknologi, som afholdtes for første gang og som samlede mere end 2.000 mennesker fra 30 forskellige lande til konferencer og events.

Gode eksportmuligheder

Ministeren var meget optaget af CoLab Denmarks samarbejde med virksomheder om at udvikle services og produkter til sundhedsvæsenet, samt af de eksportmuligheder, der ligger i samarbejdet. Eksportmulighederne kom også i fokus, da USA’s ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, var på besøg på CoLab Denmark dagen forinden.