Region Syddanmark er stærkt til stede på WHINN 2016

Odense danner for andet år i træk rammen om WHINN, Week of Health & INNovation, fra 4.-7. oktober 2016. Region Syddanmark er stærkt tilstede

Forside> Nyheder> Region Syddanmark er stærkt til stede på WHINN 2016

Tre spændende dage i sundhedsinnovationens tegn

Emnerne for årets WHINN er:

  • Telemedicin
  • Aktiv og sund aldring 
  • Æstetik og teknologi
  • Hygiejne
  • Integration af social- og sundhedsdata.

Mere end 10 forskellige konferencer og events binder WHINN 2016 sammen og Region Syddanmark er aktiv i en række sammenhænge.

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) på Odense Universitetshospital er vært for den store konference ”Large-scale Telemedicine Deployment in Denmark” den 5. oktober, som sætter fokus på udrulning af telemedicin i storskala. 

Odense Universitetshospital er også vært for konferencen “Infection Control and Innovation – New Solutions to Old problems?” den 6. oktober. Her præsenteres projektet ”Håndfrit Bad”, hvor en bred kreds af offentlige og private partnere har samarbejdet om at udvikle et toilet og baderum med total håndfri betjening, således at smittefaren mindskes og rengøring bliver nemmere og hurtigere. Et projekt Syddansk Sundhedsinnovation også har været partner i.

Syddansk Sundhedsinnovation er sammen med internationale netværk med til at planlægge en konference med fokus på en innovativ tilgang til at skabe gode rammer for sund og aktiv aldring.

Herudover bliver der gode muligheder for virksomheder i at promovere velfærdsteknologiske løsninger og kommer i dialog med offentlige beslutningstagere og investore.

 

Whinn-programmet opdateres løbende. Følg med og tilmeld dig på whinn.dk