Psykiatriens hverdagstestere

Vær med til at teste og udvikle nye teknologiske løsninger - til psykiatrien, til dig og til andre.

Forside> Om Colab> Psykiatriens hverdagstestere

Sæt dit præg på nye løsninger

Som sindslidende eller pårørende kan du i testpanelet, Psykiatriens hverdagstestere, dele dine erfaringer og meninger, som både private og offentlige virksomheder efterspørger. Din viden er nemlig vigtig for, at virksomheder kan udvikle nyttige produkter og services til psykiatriens brugere og ansatte. På den måde er du med til at sikre, at nye løsninger dækker nogle af de konkrete behov, du oplever i hverdagen.

Som hverdagstester deltager du f.eks. i test af apps og produkter, interviews, workshops og spørgeskemaer. Det er meget fleksibelt at være hverdagstester, og du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at deltage. Se eksempler på testforløb

 

Det tester du som hverdagstester

Som hverdagstester deltager du i forskellige aktiviteter. Der testes aldrig medicin, men nye digitale løsninger og services, der kan være en støtte i hverdagen.

undefined

 

undefined

Du deltager hjemmefra over nettet

Du kan deltage uanset hvor i landet du bor, og fx være med til at

  • afprøve en app over en kortere eller længere periode
  • udfylde et spørgeskema
  • blive interviewet over telefon
  • give kommentarer til nye produktidéer 

Fysisk deltagelse

Nogle tests og aktiviteter kræver, at du er fysisk tilstede.
Det kan fx være for at

  • deltage i en workshop eller
  • teste et nyt fysisk produkt

I forbindelse med aktiviteter, der kræver fysisk fremmøde, inviteres på nuværende tispunkt kun personer, der er bosat i Region Syddanmark.
Evt. transportudgifter i forbindelse med aktiviteter dækkes (svarende til priser på billigste offentlige transportmiddel).

 

Sådan fungerer det  

For at blive en del af Psykiatriens hverdagstestere skal du tilmelde dig som deltager. Ved tilmelding bliver du bedt om at udfylde personlige data, som vi bruger til senere at kunne matche aktiviteter med den rigtige målgruppe. Når der er brug for lige præcis dig, sender vi en invitation til din e-Boks. Omfanget af aktiviteter skifter afhængigt af efterspørgslen fra virksomheder.

Tilmelding foregår via NemID for at sikre, at dine oplysninger er korrekte, og så vi kan kontakte dig via e-Boks. Systemet, vi benytter, er udviklet i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning. Ifølge Datatilsynet er der indbygget de nødvendige sikkerhedsfaciliteter til behandling og beskyttelse af personfølsomme oplysninger.

Ønsker du ikke længere at være en del af Psykiatriens hverdagstestere, kontakt os på hverdagstester@rsyd.dkundefined 

Tilmeld dig her (åbner i nyt vindue).

Følg Psykiatriens hverdagstestere på Facebook