Borgerpanel

Borger – fra bruger til medudvikler. CoLab Denmark arbejder målrettet med at skabe kvalitet og sammenhæng i fremtidens løsninger i sundhedssektoren. Her er borgeren en vigtig medspiller.

Vi ved, at brugervenlighed og funktionalitet er afgørende for kvaliteten, og derfor inddrager vi borgerens viden og erfaring allerede i udviklingsprocessen sammen med fagpersonale fra både kommune og sygehus. På den måde opnår borgeren større indflydelse, og bliver en ligeværdig samarbejdspartner i udviklingen af fremtidens velfærdsteknologiske løsninger. Sådan skaber vi solide løsninger, der giver værdi for den enkelte.

CoLab Denmark arbejder på at skabe en vifte af borgerpaneler, der alle skal være med til at kvalitetssikre løsninger og skabe hurtigere udviklingsforløb. Ved at inddrage borgere tidligt i et udviklingsforløb sparer virksomheder, kommuner og sygehuse tid og ressourcer. 

Lige nu finder du Psykiatriens hverdagstestere, der er et landsdækkende testpanel bestående af sindslidende og pårørende. De tester nye koncepter pg produkter. Det er til glæde for både patienter og virksomheder, at udviklerne kan blive klogere på deres produkts anvendelighed.