Telemedicin og kommunikation

Colab Sønderjylland har specialiseret sig i udvikling og test af tele- og kommunikationsløsninger, der letter arbejdsgange på sygehuset og på tværs af sektorer

Forside> Lokale Colab> CoLab Sønderjylland

CoLab Sønderjylland samarbejder med Sønderborg, Haderslev, Aabenraa og Tønder Kommune, og har specielt fokus på projekter der kan udvikle og understøtte det tværsektorielle arbejde. CoLab Sønderjylland samarbejder desuden med Syddansk Sundhedsinnovation samt med private virksomheder om at udvikle og teste de bedste løsninger til gavn for borgerne og for de sundhedsprofessionelle.

Colab Sønderjylland har specialiseret sig i udvikling og test af teknologiske løsninger, der kan lette arbejdsgange på sygehuset, men også på tværs af sektorer, samt skabe værdi for brugerne. CoLab Sønderjylland arbejder således på at opbygge et stærkt netværk med samarbejdspartnere inden for det velfærdsteknologiske område i Sønderjylland.

Nuværende og potentielle samarbejdspartnere indbydes til en dialog omkring de ønsker og behov, de ser ved et samarbejde om at udvikle og afprøve velfærdsteknologiske løsninger til gavn for brugerne.

 

Du finder os her:
Sygehus Sønderjylland
Lærings- og Forskningshuset
Kresten Philipsens Vej 15
6200 Aabenraa

+45 2910 9891

Trine Ungermann Fredskild
Projektchef / CoLab Sønderjylland

trine.ungermann.fredskild@rsyd.dk
+45 2910 9891