Få overblik over fundingmuligheder - november 2016

Syddansk Sundhedsinnovation hjælper sygehuse, kommuner, virksomheder og andre regionale samarbejdspartnere med dels at få overblik over støttemuligheder dels at søge støtte til innovationsprojekter

Årshjul over fonde og støttemuligheder

Syddansk Sundhedsinnovation (SDSI) holder sig orienteret omkring nye fonde og støttemuligheder og har udarbejdet et årshjul, som løbende opdateres.

Det er interne værktøjer, som understøtter sygehuse, kommuner, virksomheder og andre samarbejdspartnere i deres arbejde med funding.

SDSI udsender et nyhedsbrev, som indeholder information om kommende relevante fonde og støtteordninger inden for sundhedsinnovation.

Læs nyhedsbrev og tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Èn indgang - Virksomhedernes indgang til klinisk samarbejde

Har du og din virksomhed brug for hjælp til at etablere et samarbejde med Region Syddanmarks sygehuse samt social- og psykiatriområdet om test, udvikling og kliniske forsøg indenfor pharma, medicinsk udstyr, medicoteknik eller velfærdsteknologiske område, kan du få hjælp her

undefined

Én indgang for medicoindustrien er et initiativ, der hjælper virksomheder med at etablere samarbejder med Region Syddanmarks sygehuse samt social- og psykiatriområdet om test, udvikling og kliniske forsøg inden for det medico- eller velfærdsteknologiske område.