CoLab ’Creations’ gavner nu og i fremtiden

CoLab Denmark har netop udgivet årsrapporten Colab Creations 2016. Rapporten fremviser cases og status fra de seks lokale CoLabs i Region Syddanmark

CoLab Denmarks netop offentliggjorte årsrapport præsenterer flere forskellige eksempler på hvor godt og vigtigt det er, at tværsektorielle parter samarbejder om nye velfærdsteknologiske løsninger til gavn for os alle sammen.

Sygehuse, praktiserende læger, kommuner, borgere og private virksomheder spiller alle en væsentlig rolle i udviklingen af velfærdsteknologi til det danske sundhedsvæsen. Dette fremhæves i CoLab Creations 2016, hvor du bl.a. kan læse om projekter, som spænder lige fra ’Virtual Reality Rehabilitation’ til ’Dialog i sektorovergange’.

Som CoLab Denmark tager vi altid udgangspunkt i at vores arbejde i sidste ende skal give værdi og gøre livet lettere for borgerne og patienterne. Ved at indbyde og opfordre til tværsektorielt samarbejde internt i det offentlige, men også ved at invitere private virksomheder med til bordet, tror vi på, at vi kan være til størst mulig gavn.

Vi finder vej sammen

I CoLab Denmark sigter vi efter at ramme en tredobbelt bundlinje: Fokus på brugerne, solide beslutningsgrundlag og en kortere vej fra idé til marked fungerer som de lokale CoLabs vejvisere til en destination, der konstant skifter og stiller nye krav til os, som arbejder inden for det danske sundhedsvæsen. Derfor ønsker vi også at fokusere på at finde vej sammen.

Du kan læse CoLab Creations 2016 ved at klikke her.