Nye projekter på vej

Forside> Nyheder> Nye projekter på vej
18-08-2017

Samarbejde med Blue Ocean Robotics om igangsætning af Beam Robotterne til stuegang, som supportværktøj ved specifikke undersøgelser og til øvrige understøttende funktioner. Det primære formål med projektet er at afsøge relevante områder for implementering af Beam Robotterne, samt at afprøve dem på udvalgte afdelinger og i forskellige scenarier. 

 

Samarbejde med rehabiliteringscenteret vedr. afdækning af teknologier, der kan håndtere installering og afspilning af App’s på sygehusets patient- TV, og dermed en trænings-app der kan give patienter adgang til deres eget individuelle træningsprogram med niveauinddeling (og med en simpel brugerflade).

Der foretages desuden en undersøgelse af, hvordan der kan udvikles en videoløsning, hvor flere indlagte patienter (via hver deres tv på stuen) kan deltage i træning med én fysioterapeut. Patienterne skal kunne se fysioterapeuten på egen skærm og fysioterapeuten kan se patienterne og se hvordan de laver øvelserne.

 

Samarbejde med føde- og barselsgang vedr. afdækning af teknologier der kan håndtere app løsninger ift. de eksisterende TV løsninger. Desuden arbejdes der i samme afdelinger med:

  • At finde teknologier der kan være med til at øge smidighed i arbejdsgange
  • Områder ift. fys. efter fødslen (fx v.hj.af App)
  • Innovative metoder : Fra idégenerering til handling/implementering – en arbejdsmetode
  • Mit Forløb App’en til gravide
  • Øget anvendelse af videokonferencesystemer grundet afstande
  • Fokus på lys og lydterapi til de fødende

 

Samarbejde med Neurologisk afdeling vedr. udvikling af journal App

 

Samarbejde med Sexologisk ambulatorium vedr. udvikling af videokonsultation i Sexologisk ambulatorium